2008. október 17., péntek

The Sims™ 2 Trendi Tini Cuccok

Mindent, amire szükségük lehet, megkaphatnak tinédzser Simjeid a The Sims 2 Teen Style Stuff segítségével, hogy végre kifejezhessék egyedi stílusaikat, egyedi fiatalokként élhessenek. Ezentúl tiniid bármivel kimutathatják irányzatukat, a különféle bútorokkal, a díszítésekkel és ruhákkal. 3 fő irányzatot mutat be a játék, a "Goth", a "Trasher" és a "Társasági". Ajándékozd meg fiataljaidat új hifivel, TV-vel és egyéb kütyükkel, hogy jól érezzék magukat barátaikkal, barátnőikkel.

Természetesen az öltözékekben is meglátszik egy fiatal véleménye. Öltöztesd tinédzsereidet az irányzatuknak megfelelő öltözékbe, számtalan új ruha közül választhatsz, így sokkal könnyebben tudathatják simjeid a világgal, hogy miként gondolkodnak. Segíts nekik megmutatni, mit tud egy igazi tinédzser.


A gótika sötét világa

Alakítsd át simed lakosztályát komor, sötét berendezésekkel, hogy tükrözze lelkük sötétségét a piros-fekete ágy és bársonybútorok.

Sötét és lázadó öltözékkel teli ruhásszekrények, csatok, övek, csizmák és tetoválások segítenek simed sötétségét a felszínre hozni.

Extrém sportoló életstílus

Adj simednek gördeszkával és szörfdeszkával díszített szobát, hogy tükrözze feszült, mégis vidám életstílusukat

Öltöztesd őket khaki sortokba és már hasonló henyéléshez kiváló ruhákba

Egy társasági fiatal nyüzsgő élete

Egy finoman kifaragott ruhásszekrényben minden társasági tinédzser megtalálja a magához illő öltözéket.

A fiatal lányok ágyakon, kényelmes kanapékon heverészhetnek sikkes pizsamákban, pamutpapucsokkal a lábukon

Nincsenek megjegyzések: