2008. október 17., péntek

The Sims™ 2 Bulis! Cuccok

Kérdezhetnétek a játék neve alapján: de akkor minek jelent meg az Éjszakák? Igen, ez jó kérdés, de van rá magyarázat. Az Éjszakák legfőbb célja az esti bulizás és az autó megjelenése a játékban, de a bulizási kellékek kínálata, nem sok... A Bulis! kiegészítőt akkor mondjuk az Éjszakák kiegészítőjének?


Simed most egy új stílusban is tud ünnepelni, köszönet az új bútoroknak, parti stílusnak és dekorációknak. Kápráztasd el a Simeket egy drága esküvői ruházattal! Az esküvő ideje alatt tedd felejthetetlenné Simeid számára a pillanatokat. Segítségedre lehet a virágokkal díszített esküvői boltív! Díszítsd fel a házat, a kertet és várd ünnepélyesen a vendégeket, majd a friss rostonsültet tálald!







Hívd meg a szomszédokat, egy esti teázásra, terítsd meg az asztalt egy szép fehér vászonnal és ezzel egy jó pontot szerezhetsz náluk. Születésnap? Dobd fel a születésnapi bulikat az új süteményekkel és a parti léggömbbel. Végül a szezon végén, ünnepeljétek együtt a családdal a karácsonyt – immáron hóval – és utána csapjatok egy jó szilveszteri bulit!

Nincsenek megjegyzések: