2008. október 17., péntek

The Sims™ 2 Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Varázsold át simjeid nélkülözhetetlen helyiségeit fényűző terekké! Belső designelemekkel dobd fel simjeid konyháját és fürdőszobáját modern vagy romantikus stílusban! Alakítsd át a fürdőszobát a romantika jegyében, elragadó fürdőkádakkal és megnyugtató hangulatvilágítással, vagy tedd modernebbé gyönyörű, üvegfalú zuhanyzókkal, mosdókagylókkal és még sok mással! Vásárolj konyhádba pazar gránitlapos berendezéseket vagy romantikusan természetes, fából készült szekrényeket a kovácsolt vaskályha mellé! Vegyél simjeidnek tökéletes ruhákat és kiegészítőket, a fényűző fürdőköpenyektől a divatos kötényekig, hogy kiélvezhessék pompásan festő, vadonatúj szobáikat! Legyél simjeid saját belsőépítésze! Add meg nekik álmaik konyháját és fürdőszobáját a számos új berendezés, dekoráció és ruházat segítségével!


Ruhák és kiegészítők

Gazdagítsd simjeid mindennapjait a megfelelő ruhákkal és kiegészítőkkel, beleértve a hajturbánt, arcpakolást, kötényeket és pazar kasmír pulóvereket, hogy kiélvezhessék vadonatúj konyhájukat és fürdőszobájukat!


Álomkonyha

Hozd létre álmaid konyháját egy ízléses hűtőszekrénnyel, háztartási robotgéppel, kenyérpirítóval és még sok mással!


Romantikus elemek

Romantikus elemekkel, például új tapétákkal, faborítású pultokkal és mennyezetről lelógó edénytartókkal otthonod legkellemesebb helyiségévé varázsolhatod át konyhádat.


Modern elemek

Korszerű design ötletekkel, így például elegáns többrészes tükrökkel, modern hatású, négyágú csillárokkal és pazar kialakítású mosdókagylókkal modern élménnyé változtathatod simjeid fürdőjét.


Különleges fürdőszobai kiegészítők

Kedveskedj simjeidnek egy romantikus fürdőszobával, új csempékkel, különleges törölközőtartókkal, romantikus képekkel, különböző szőnyegekkel és még sok mással!

Nincsenek megjegyzések: