2010. október 18., hétfő

Kiváló előadók a Sims 3 konzol verzójában

Több mint három tucatnyi nemzetközi előadó készítette el aktuális vagy hamarosan megjelenő slágerének sim nyelvű változatát a The Sims 3 konzolos verziója kedvéért.


Sul sul zeedab nas! A The Sims rajongói idén ősszel egészen biztosan felcsavarják a hangerőt HD konzoljaikon vagy számítógépükön, és felszabadult bulizásba kezdenek, akár a The Sims™ 3 alapjátékkal játszanak PlayStation® 3, Xbox 360® vagy Wii™ platformokon, akár a nyüzsgő éjszakai életbe vetik bele magukat a The Sims™ 3 Leszáll az éj kiegészítő csomag jóvoltából* PC vagy MAC platformon.

Az Electronic Arts EA Play márkája ma a mai napon nyilvánosságra hozta a konzolokon idén debütáló The Sims 3, illetve a PC/Mac platformra megjelenő The Sims 3 Leszáll az éj számos stílust (hip-hop, alternatív, pop, rock, elektronikus) felvonultató zenei anyagán közreműködő előadók listáját. A nemzetközi előadógárda olyan nevekkel büszkélkedhet, mint Travie McCoy, a 3oh!3, Flo Rida featuring Jovi, Kelly Rowland és Kelis, akik igazi csemegével kedveskednek a The Sims játékok rajongóinak: sim nyelven, a The Sims sorozat hivatalos nyelvén rögzítették legfrissebb albumuk régi és új slágereit.

– A The Sims a populáris kultúra egyik legnagyobb, legismertebb márkájává nőtte ki magát, így egy nemzetközi hírű előadó számára a szórakoztatóipar egyik legegyedibb, legkülönlegesebb lehetőségét jelenti a felkérés a dalai sim nyelven történő rögzítésére – magyarázta Steve Schnur, az EA Music and Music Marketing részlegének globális ügyvezetője. – Az elmúlt évtizedben több száz előadó csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, köztük olyan szupersztárok, mint Katy Perry, Lady Antebellum, a Flaming Lips, Damien Marley, a Depeche Mode, Nelly Furtado és Matt And Kim. A The Sims több mint százmillió játékosa és rajongója számára ezek a dalok valóban életük aláfestő zenéjét jelentik.

– Mindig keresem a módját, hogy új közönségrétegeket érhessek el a zenémmel, és a The Sims 3 ebből a szempontból is fantasztikus lehetőséget jelent – magyarázta Flo Rida, aki Jovi közreműködésével készítette el „Fresh I Stay” című dalának sim nyelvű szövegét.

A legtöbb előadó szerint az élmény semmihez sem volt hasonlítható, és sokak számára komoly kihívásnak bizonyult. – Majd’ megszakadtunk a nevetéstől a „Double Vision” sim nyelvű felvétele közben, mert elképesztően bizarrul hangzott – mesélte Sean Foreman (3oh!3) a stúdiófelvétel egyik szünetében. – Mindig nagy rajongója voltam a The Sims játékoknak, de sohasem értettem, mit hablatyolnak a karaktereim a játékban. Nem vagyok benne biztos, hogy a sim nyelv bármelyik emberi nyelvre lefordítható, de egy biztos: használni átkozottul jó mulatság!

– Sim nyelven énekelni életem egyik legnehezebb feladata volt, de nagyon jól szórakoztam – mesélte Travie McCoy, aki hamarosan megjelenő, „Need You” című kislemezének címadó dalát énekelte fel a játék különös nyelvén. Kelly Rowland hozzátette: – Be kell vallanom, hogy nem kis kihívást jelentett a „Rose Colored Glasses” előadása sim nyelven, de nagyon jó muri volt!A The Sims 3 PlayStation 3, Xbox 360 és Wii változatában elhangzó, sim nyelven felvett dalok, illetve világszerte népszerű előadóik listája:

* 22-20’s – „Latest Heartbreak”
* 3oh!3 – „Double Vision”
* Aceyalone and RJD2 – „Ever Seen This”
* Aeroplane – „We Can’t Fly”
* Alpha Rev – „Phoneix Burn”
* Cody Simpson – „IY IY IY”
* Crash Kings – „You Got Me”
* deadmau5 – „Some Chords”
* Flo Rida featuring Jovi – „Fresh I Stay”
* Free Energy – „Free Energy”
* Hot Chip – „We Have Love”
* Innerpartysystem – „American Trash”
* Jasmine V – „All of These Boys”
* Jessica Mauboy – „Saturday Night”
* John Butler Trio – „Gonna Be a Long Time”
* Kidz in the Hall – „Flickin’”
* Lazee featuring Apollo Drive – „Calling Out”
* Mickey Factz – „Dreamland”
* Ozomatli – „Are you Ready?”
* School Of Seven Bells – „Dust Devil”
* The Dirty Heads – „Stand Tall”

A konzolokra valaha megjelent legteljesebb életszimulációként számon tartott The Sims 3 a nyílt világ szabadságát és az újonnan bevezetett, eredményközpontú játékmenet irányított játékélményét kombinálja: játékosai egyedi jellemvonásokkal felruházott simeket – a The Sims játékok kedves, különleges karaktereit – hozhatnak létre, valóra válthatják vagy összezúzhatják az álmaikat, és az eredményközpontú cselekményrendszer segítségével irányíthatják a mindennapjaikat egy élő, folyamatosan változó szomszédságban. A különféle feladatok teljesítésével és trófeák sokaságának összegyűjtésével a játékosok Karmapontokat (Karma points) szereznek, miközben folyamatosan alakítják simjeik sorsát. A Karmapontok segítségével feloldhatják és mit sem sejtő simjeik nyakába zúdíthatják a vadonatúj Karmabónuszokat (Karma Powers), amelyek segíthetik vagy hátráltathatják őket álmaik megvalósításában – egy szó mint száz, minden eddiginél alaposabban felkavarhatják simjeik unalmas hétköznapjait! Szerencsét hozhatnak nekik a „get lucky” („mázlimágnes”) bónusz segítségével, lélegzetelállító szépséggel ajándékozhatják meg őket az „instant beauty” („instant báj”) módosítóval, vagy látványos kudarcokkal sújthatják őket az „epic fail” („megabukta”) büntetéssel. Azonban jobban teszik, ha óvatosan élnek a hatalmukkal, mert a beavatkozás néha bizony váratlan eredményekkel járhat! PlayStation és Xbox 360 platformokon az integrált, nagy teljesítményű tartalomcserélő rendszernek köszönhetően a játékosok sosem tapasztalt interaktivitás részesei lehetnek**: úgy tervezhetik, alkothatják, majd oszthatják meg műveiket, illetve tölthetnek le tartalmakat más játékosoktól világszerte, hogy még az alkalmazásból sem kell kilépniük!


Forrás: Electronic Arts

Nincsenek megjegyzések: