2010. július 6., kedd

Álomállások – új város, új simek, új állások!

A június 4-én megjelent kiegészítő rengeteg újdonságot hozott magával minden téren. Új szomszédság, új megismerésre váró simek, új épületek, új jártasságok, és ahogy a játék címe is elárulja, új állások!

Új város

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Sims 3 második kiegészítőjével egy új szomszédság is érkezett, Twinbrook. A város új szabadidőközpontokat is kínál, amellett, hogy kinézetben és elrendezésben a végletekig menően ellentéte Sunset Valley harmónia dús, rendezett és tengerparttal, tavakkal szegélyezett-pöttyözött vidékének. Ezen persze segíthetünk, hiszen immár átalakítható maga a város is: üres telkek kerülhetnek el róla, vagy épp le rá, átszervezhetővé vált a város kialakítása, csak egy kattintásba kerül, és minden ott lesz, ahol mi szeretnénk!

Természetesen az új város mindent tartalmaz, amit az elődje, emellett rászokhatunk a mosodában való pletykálásra és zenehallgatásra is – persze a mosás mellett –.

Akik nem szeretnék kiteregetni nyilvánosan a szennyesüket, továbbra is moshatnak otthon, a kétféle mosó- és szárítógép, valamint a fregoli segítségével. A simeknek szokásává vált a ruháikat a földön hagyni, e célból nem árt vásárolni néhány szennyes tartót, így a levetett ruhák ott landolnak, nem pedig a házban szerte-széjjel.

folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések: