2008. október 17., péntek

The Sims™ 2 Télapós Kiadás

A Sims 2 Karácsonyi Parti Csomag (Christmas Party Pack), tartalmaz 40 új karácsonyi tárgyat, így megengedhetjük simünknek, hogy karácsonyi ünnepet rendezzen. Ezzel a bónusz tartalommal, a Te simed is tudja díszíteni a házát. Szolgálj fel egy ünnepi ebédet, vagy rendezz egy vidám újévi partit!


Ünnepi öltözékek
Öltöztesd fel simed egy igazi télapónak...

Újévi előest
Fejezd be a nagy show-t egy sziporkázással!

Díszítések
A Te simedhez is elérkezik az ünnepi hangulat. Díszítsd fel házad fagyönggyel, télizonkival, koszorúval, téli festménnyel, stb...a ház külsejét pedig ünnepi lámpákkal, jégvirágos ablakokkal, rénszarvas szoborral, stb...

Ételek
Készíts el és szolgálj fel egy ízletes ünnepi ebédet, amikor a család együtt van!

A fentebb említett 40 új tétel között kizárólag karácsonyi és szilveszteri tárgyak találhatóak.

The Sims™ 2 Mesés díszletek Cuccok

Kényeztesd simjeidet három vadonatúj stílussal, ajándékozd meg őket a mesék világának játékos élményével: frissítsd fel környezetüket víz alatti, vagy fantasy berendezésekkel.


ÚJ STÍLUSOK ÉS TÁRGYAK


Fantasy

  • Keltsd életre a mágia és hősiesség csodálatos világát! Vásárolj kis királykisasszonyaid és sárkánykölykeid számára képzelőerejükhöz méltó bútorokat, melyekkel berendezhetik mesevilágukat és kedvükre álmodozhatnak.
  • Rejtelmek tára: A színes ruhásszekrény csodálatos titkai minden gyermek képzeletét megtornáztatják. Ki tudja, hova vezetnek nagyszerű ajtajai?
  • Sárkánykincse: Ha bátor vagy és óvatos, megszerezheted a félelmetes sárkány féltve őrzött kincsét. Aztán tárolhatod ebben a fantasztikus ládikóban.
  • Tündérszép Tünemény: Varázsold el a gyerekszobát a tündérek és sárkányok világát idéző falvédővel.
  • Kancellári játékláda: Senki nem bánthatja gyermekeid játékait, ha ebben a biztonságos ládikóban tárolod azokat.

Víz alatti

  • Áraszd el a gyermekszobát a víz alatti világ hangulatával. Altasd őket az óceán megnyugtató morajával, és élvezd a megérdemelt pihenést te is... homok nélkül.
  • Tengermély tároló: Tárold kedvenc öltözékeidet ebben a látványos tengerész stílusú tárolóban.
  • Mélyálom alvóalkalmatosság: Szundíts egy nagyot a ringató kékség csodálatos nyugalmában. Aludj mélyen, egészen a tenger fenekén.
  • Első tiszt íróasztal: Legyen a tanulás szórakozás! Ez a masszív íróasztal bizonyára megihleti a gyereket, és szívesen fog leülni hozzá, még a mateklecke is gyorsabban megy, ha azt Fekete Bill kapitány számára kell elkészíteni.
  • Halacskás szőnyeg: Azt mondják, a tál aljára festett hal bőséges élelmet szimbolizál. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a szoba alján tulajdonképpen mit is jelent, de csak jó lehet, hiszen mosolyog hozzá!

Hawaii

  • Egy hatalmas, várva várt divathullám hátán megérkeztek a népszerű, rikító Hawaii ingek. Vidám és élénk színeikkel hangulatos, trópusi légkört teremtenek.

Jelmezek

  • Sárkány: Tüzeld fel játszótársaidat, reszkessenek a falubéliek! Kincsek, hercegnők, vadkörte.
  • Királylány: Kislányoknak korona, csinos pici szép ruha. Elragadó csöppségeidet királyi légkörben nevelheted.
  • Sellőruha: Próbáld ki az uszony viszonyt, bújj sellőbőrbe!
  • Búvár: Békatalpas tengermélyi kalandok a mélység szerelmeseinek.

Tárgyak

  • Mentőöv: Ez a hasznos kis jószág még életet menthet, ha házadat egy kegyetlen napon elárasztaná a víz. Egyébként pedig pompás dísze minden falnak, illetve remek inspirációt nyújt az izgalmas tengerész anekdoták elmeséléséhez.
  • Mr. Románc álcája: Van, aki szerint csúfságát takarta, mások szerint egyszerűen csak nem szeretné, ha azonosítanák hódító személyiségét. Helyezd el simed hálószobájába, hátha segít a kibontakozásban.
  • Udvari bolond: Jelentkezz audienciára! Vagy helyezd ezt a maszkot szobád falára. Ne feledd, a királyok mulattatása nem tréfa!
  • Cseperedésmérő: Figyeld, hogyan nőnek a picik! Ezzel a szerkezettel centiméterről centiméterre nyomon követheted gyermeked fejlődését és növekedését a felnőtté válásig vezető úton.

The Sims™ 2 Csilli-villi Cuccok

Az új Csilli-villi cuccok kiegészítőhöz is mint a többi coccukhoz, nélkülözhetetlen a The Sims 2 alap csomag.


A simed most belemerülhet egy elbűvölő életbe. Segíts neki, hogy megtudja szerezni a legújabb fényűző bútorokat, a legdivatosabb legelegánsabb ruhákat és a számtalan más dekorációt.

Hozz létre ezáltal egy pazar otthon simed számára, hogy minél jobban érezze magát ebben a fényűzésben. Rendezz be egy modern hálószobát, vagy a nappalit és az étkezőt.

Legyen a Te simed a legelegánsabb sim a szomszédságban levő összes sim között! Öltöztesd elegáns ruhába amikor bulizni megy, vagy egy alkalomhoz illő estélyibe menjen a többi sim társaságába. Így a Te simed egy élő előkelő lehet.

Ebben segítségedre lehet a játékban lévő a 60 új tétel, például festmény, körzeti pamlag, prém kabát, stb...

Akkor lesz igazán boldog simed, ha több ruhát viselhet magán! Válaszd, ki az alkalomhoz illő legmegfelelőbb ruházatot simed számára. Ha így teszel, nagy út áll a Te simed elött.

Bizonytalan vagy? Használd a beépített sugót ami segít, hogy kiválaszd a legmegfelelőbbet a simed számára.

The Sims™ 2 Bulis! Cuccok

Kérdezhetnétek a játék neve alapján: de akkor minek jelent meg az Éjszakák? Igen, ez jó kérdés, de van rá magyarázat. Az Éjszakák legfőbb célja az esti bulizás és az autó megjelenése a játékban, de a bulizási kellékek kínálata, nem sok... A Bulis! kiegészítőt akkor mondjuk az Éjszakák kiegészítőjének?


Simed most egy új stílusban is tud ünnepelni, köszönet az új bútoroknak, parti stílusnak és dekorációknak. Kápráztasd el a Simeket egy drága esküvői ruházattal! Az esküvő ideje alatt tedd felejthetetlenné Simeid számára a pillanatokat. Segítségedre lehet a virágokkal díszített esküvői boltív! Díszítsd fel a házat, a kertet és várd ünnepélyesen a vendégeket, majd a friss rostonsültet tálald!







Hívd meg a szomszédokat, egy esti teázásra, terítsd meg az asztalt egy szép fehér vászonnal és ezzel egy jó pontot szerezhetsz náluk. Születésnap? Dobd fel a születésnapi bulikat az új süteményekkel és a parti léggömbbel. Végül a szezon végén, ünnepeljétek együtt a családdal a karácsonyt – immáron hóval – és utána csapjatok egy jó szilveszteri bulit!

The Sims™ 2 Divatos H&M® Cuccok

Öltöztesd fel Simed a H&M ruháival! Itt mindent megtalálhatsz ami egy Simnek kellhet, legyen szó fiúról vagy lányról...


Simed most még bővebb kínálatból választhat magának ruhákat. Megtalálható az elegáns öltözéktől a legújabb divatig minden. Cseréld le a régi megunt inged, szoknyád és add fel Simedre a legújabb H&M által tervezett ruhákat. Az újonan tervezett ruhákat bemutathatod egy ún. "bemutatópályán" és így elnyerheted a többi Sim tetszését. Ha unod a régi ruha stílust akkor hozzd te létre az újat mely mindenkinek tetszik...

Megvan a Vár az Üzlet című kiegészítő csomag? Akkor mire vársz? Nyisd meg H&M butikodat, és legyen ez a butik a többi Sim kedvenc bevásárló helye.

A H&M cég roppantul népszerű európai kereskedő. Így, hogy beszállt a játékba mégjobban híresedik. A H&M-nél sok divat árú található és jó minőségben, mindez hihetetlenül olcsó áron. Itt nem csak egy divatirányzat található meg, hanem széles és változatos kínálatok nők, férfiak, tinédzserek és gyerekek számára. A cég több országban is megtalálható, többek közt magyarországon is.

The Sims™ 2 Trendi Tini Cuccok

Mindent, amire szükségük lehet, megkaphatnak tinédzser Simjeid a The Sims 2 Teen Style Stuff segítségével, hogy végre kifejezhessék egyedi stílusaikat, egyedi fiatalokként élhessenek. Ezentúl tiniid bármivel kimutathatják irányzatukat, a különféle bútorokkal, a díszítésekkel és ruhákkal. 3 fő irányzatot mutat be a játék, a "Goth", a "Trasher" és a "Társasági". Ajándékozd meg fiataljaidat új hifivel, TV-vel és egyéb kütyükkel, hogy jól érezzék magukat barátaikkal, barátnőikkel.

Természetesen az öltözékekben is meglátszik egy fiatal véleménye. Öltöztesd tinédzsereidet az irányzatuknak megfelelő öltözékbe, számtalan új ruha közül választhatsz, így sokkal könnyebben tudathatják simjeid a világgal, hogy miként gondolkodnak. Segíts nekik megmutatni, mit tud egy igazi tinédzser.


A gótika sötét világa

Alakítsd át simed lakosztályát komor, sötét berendezésekkel, hogy tükrözze lelkük sötétségét a piros-fekete ágy és bársonybútorok.

Sötét és lázadó öltözékkel teli ruhásszekrények, csatok, övek, csizmák és tetoválások segítenek simed sötétségét a felszínre hozni.

Extrém sportoló életstílus

Adj simednek gördeszkával és szörfdeszkával díszített szobát, hogy tükrözze feszült, mégis vidám életstílusukat

Öltöztesd őket khaki sortokba és már hasonló henyéléshez kiváló ruhákba

Egy társasági fiatal nyüzsgő élete

Egy finoman kifaragott ruhásszekrényben minden társasági tinédzser megtalálja a magához illő öltözéket.

A fiatal lányok ágyakon, kényelmes kanapékon heverészhetnek sikkes pizsamákban, pamutpapucsokkal a lábukon

The Sims™ 2 Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Varázsold át simjeid nélkülözhetetlen helyiségeit fényűző terekké! Belső designelemekkel dobd fel simjeid konyháját és fürdőszobáját modern vagy romantikus stílusban! Alakítsd át a fürdőszobát a romantika jegyében, elragadó fürdőkádakkal és megnyugtató hangulatvilágítással, vagy tedd modernebbé gyönyörű, üvegfalú zuhanyzókkal, mosdókagylókkal és még sok mással! Vásárolj konyhádba pazar gránitlapos berendezéseket vagy romantikusan természetes, fából készült szekrényeket a kovácsolt vaskályha mellé! Vegyél simjeidnek tökéletes ruhákat és kiegészítőket, a fényűző fürdőköpenyektől a divatos kötényekig, hogy kiélvezhessék pompásan festő, vadonatúj szobáikat! Legyél simjeid saját belsőépítésze! Add meg nekik álmaik konyháját és fürdőszobáját a számos új berendezés, dekoráció és ruházat segítségével!


Ruhák és kiegészítők

Gazdagítsd simjeid mindennapjait a megfelelő ruhákkal és kiegészítőkkel, beleértve a hajturbánt, arcpakolást, kötényeket és pazar kasmír pulóvereket, hogy kiélvezhessék vadonatúj konyhájukat és fürdőszobájukat!


Álomkonyha

Hozd létre álmaid konyháját egy ízléses hűtőszekrénnyel, háztartási robotgéppel, kenyérpirítóval és még sok mással!


Romantikus elemek

Romantikus elemekkel, például új tapétákkal, faborítású pultokkal és mennyezetről lelógó edénytartókkal otthonod legkellemesebb helyiségévé varázsolhatod át konyhádat.


Modern elemek

Korszerű design ötletekkel, így például elegáns többrészes tükrökkel, modern hatású, négyágú csillárokkal és pazar kialakítású mosdókagylókkal modern élménnyé változtathatod simjeid fürdőjét.


Különleges fürdőszobai kiegészítők

Kedveskedj simjeidnek egy romantikus fürdőszobával, új csempékkel, különleges törölközőtartókkal, romantikus képekkel, különböző szőnyegekkel és még sok mással!

The Sims™ 2 Egyetem

Simjeid immár fiatal felnőtté váltak, otthonukat elhagyva megismerkedhetnek az egyetemi élet kihívásaival. Merülj el simeddel a koleszosok izgalmas világában, legyen belőle nagymenő! Nézd végig, mit kezdenek az ifjú simek újdonsült szabadságukkal, hogyan buliznak, milyen tréfákat űznek.


Simed feltérképezheti az egyetemváros legforróbb helyszíneit, edzhet, kávézókba járhat, különféle csoportosulások tagjává válhat. Segíts teljesíteni céljaikat, hozd ki belőlük a legtöbbet az egyetemi évek folyamán.

Új fiatal felnőtt korcsoport

Az egyetemi évek alatt a simek elhagyják az otthon melegét, és egy egyetemvárosba költöznek. Végre saját maguk urai, és meghatározhatják életcéljukat.


Légy te az Egyetem Nagymenője

Simjeid tárasági életükhöz és tanulmányaikhoz kapcsolódó vadonatúj vágyakkal és félelmekkel gazdagodnak. Fejleszthetik befolyásosságukat, barátságaikat, és fakultációt választhatnak.


Új karrierutak a diplomaosztás után

Válassz a 11 fő tárgy közül, és gondoskodj jó osztályzatokról. A diplomaosztásnál 4 új karrierutat nyithatsz meg.


Új „Egyetemváros”

Simjeid átélhetik a legmeghatározóbb egyetemi élményeket: vár a kolesz, a rejtélyes társaság, az eszement tréfák és a zajos bulik világa.


Koleszes életstílus

Zenélj együttes tagjaként, bulizd át az éjszakát, vállalj mellékállást, vagy lépj titkos társaságba, esetleg nyomtass pénzt, vagy törd fel az osztályzatokat! Mi a te simed kedvenc csínytevése?


Több mint 100 új tárgy

Két óra között pihenésként játssz árkád játékokkal, vagy nyomj egy szólót a dobkészleten. Ha társaságban szeretnéd jól érezni magad, akkor játsszatok a biliárdasztalnál, fejjétek meg a tehénnövényt, hogy meghosszabbíthasd simed életét, esetleg készíts fotót az új fényképezőgéppel, és tedd ki a szoba falára.

The Sims™ 2 Éjszakák

The Sims 2 Éjszakák segítségével a játékosok a belváros legdögösebb helyeire küldhetik simjeiket egy kis éjszakai kiruccanásra.

A játékosok a romantikus vacsora varázslatos élményétől a hajnalig tartó őrületes bulikig mindent kipróbálhatnak, amit a város éjszakai élete nyújt.


Az Éjszakák bemutatja a vadonatúj kicsapongás életcélt, amelynek köszönhetően a felejthetetlen randevúk, áttáncolt éjszakák, elegáns vacsorák és hasonló élvezetek állnak majd a játékosok tevékenységének központjában.

A randevúzás alapja az új vonzalom rendszer, amelyben kiderül, két sim mennyire illik egymáshoz – ez pedig a későbbiekben kihat kapcsolataikra. Az új interakciók között a lassúzás, vágyakozó pillantások, a lábbal dörgölőzés és az ellenállhatatlan bedöntős csók segítenek a megfelelő partner kiválasztásában.

Szerelmi végzet

Simjeid romantikus vonzódása mostantól a személyiségüktől, életcéljaiktól és csillagjegyüktől függ. Nézd meg passzolnak-e egymáshoz, aztán fűtsd be szerelmi életüket az új szociális interakciókkal. Attól függően, hogyan sült el a randi, a simjeidet meglephetik egy romantikus ajándékkal, vagy egy visszautasító levéllel.


Játék az élet

Ismertesd meg simjeid az élet élvesetes dolgaival, a legmenőbb bulikkal, elegáns vacsorákkal és a forró fürdőkkel. Figyelj, hogy az élvezeteket kedvelő simek minden olyantól félnek, ami fájdalmas, kínos, vagy megerőltető.


Irány az éjszaka

Akár csajos estéről, vagy a nagy randiról legyen szó, itt az ideje, hogy a simek kicsípjék magukat és ellepjék a belváros szórakozóhelyeit. Kikapcsolódhatnak kellemes társalgókban, áttáncolhatják az egész éjszakát klubokban, élvezhetik a gyertyafényes vacsorákat, vagy tekézhetnek egy jót a srácokkal.


Csak stílusosan

A csörgéshez és ellazuláshoz a megfelelő hangulat 125 vadonatúj tárggyal teremthető meg, köztük DJ pulttal, diszkógömbbel valamint a VIP bulik egyéb kellékeivel.

The Sims™ 2 Megnyitottunk – Vár az üzlet!

Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleted és foglalkoztass tehetséges simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett.


Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőid virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő „nagy dobáson” dolgoznak?

Hozz létre virágzó üzleteket

Nyiss szinte bármilyen boltot: butikot, műszaki boltot, pékséget, játékboltot, stb. Tedd egyénivé választott üzletedet saját stílusod, boltberendezésed és áraid segítségével. Bérelj jó eladói készséggel rendelkező alkalmazottakat és független menedzsereket, akik elvezetik a boltot, amíg simed távol van. Figyeld, ahogy boltod családi vállalkozásból üzleti birodalommá terebélyesedik.


Legyél főnök

Képezz alkalmazottakat, léptesd elő a jobbakat, a rosszabbakat pedig rúgd ki. Szolgáld ki a különböző vásárlók – a bámészkodók és törzsvásárlók – igényeit. Öltöztesd hajmeresztő jelmezekbe – lovagoknak, nindzsáknak, gorilláknak, stb. - simjeidet, hogy reklámozd a boltodat. Léptesd elő legjobb alkalmazottaidat, de vigyázz a lustákkal, és tétovázás nélkül állj készen, hogy kirúgd őket, ha kell.


Ismerd ki a mesterséget

A vendég az úr. Fejleszd simjeid eladói képességeit és döntsd el, rámenősnek vagy engedékenynek kell-e lennie a vevővel, hogy nyélbe üsse az üzletet. Nyerd el a legjobbaknak járó díjat, amivel üzleti hírnevet szerezhetsz simednek. Vajon mivel csinál több pénzt simed: ha olcsón árul gyenge minőséget, vagy luxuscikkeket csillagászati áron?


Kamatoztasd a tehetséget

Virágrendezés, játékkészítés, házőrző robotok gyártása, bolttakarítás – képzett simjeiddel készíttess minőségi és drága árukat. Ha beéred kevesebbel, kuporgathatod az aprót, vagy gyárthatsz hibás játékrobotokat. Mindegy hogyan, csak vidd haza a kenyérrevalót!


Több mint 125 új tárgy

Vásárolj be alapvető üzleti felszereléseket, például polcokat az árudnak, vitrineket, székeket, játék-munkapadokat, virágtartókat, pénztárgépeket és egyebeket. Tedd hangulatosabbá az összképet napernyőkkel vagy liftekkel és eladói egyenruhákkal. Az új tárgyakkal nem lesz több unalmas nap az üzletben!

The Sims™ 2 Évszakok

2007 (talán) legjobb kiegészítő csomagjáról van most szó, természetesen a Simsen belül. Megjelenése előtt elég sok hír volt a kiegészítőről és sok fotó is. Ezek nagy része valódi volt, tehát nem "verjük át az embereket" címen jelentek meg. Ennek gondolom mindenki örül és már remélhetőleg tapasztaltátok is ezt a játékban, ha nem akkor mindenképp olvassátok el a részletes ismertetőt!


Te jó ég, szakad a hó!

Többek közt a hóesés az egyik újdonság az Évszakok kiegészítőben. Nem csak újdonság, de fő "bővítés" a játékban a négy évszak melyre a játék neve is utal. Minden egyes évszak - Sim időben mérve - öt napig tart. Tehát egy év a Simeknél húsz napig tart, de ezt ne keverje össze senki sem az öregedéssel! Télen a hóval szórakozásé és az ünnepé a fő szerep, majd évvégén a nagy szilveszteri bulié. Tavasszal elkezdődhetnek a kerti munkák, és jöhet a nagy párkeresés. Nyáron ha nem figyelsz oda a szabadságod töltésekor, és a kinti játékok űzése közben, akkor hamar leéghetsz a tűző napon, de ekkor se feledkezz meg a kinti munkákról. Ősszel pedig a betakarítás ideje és a kert felkészítése - a télre - a legfontosabb.




Kertészkedjünk!

Újabb pedál-medál szerzésére van lehetőség a játékban. Méghozzá az új funkció, a kertészkedés segítségével megszerezheted az arany, ezüst, illetve a bronz medálokat. Szeretnéd a Simed a Kertész Klubba felvetetni? Akkor gondoskodj arról, hogy mindig legyen idő a növények gondozására, a kert ápolására. Ha ez megvan akkor már csak szép kinézetet kell teremts a kertnek, különböző kerítésekkel, szegélyekkel, és természetesen ne legyen kutyák által "beaknázva" a kert egyes része. Ez után hívd ki a házadhoz a Kertész Klubot és ők átnézik a kerted, és ha megfelelt a követelményeknek akkor felvesznek a társaságba, ahol idővel különféle jutalmakat kaphatsz. Télen is gondozhatod a kerted az üvegház segítségével, és sok egyéb új kertészeti tárgyal. A kertben lévő termények nem csak egészségesek lehetnek vagy nem csak kipusztultak, hanem leszedheted őket kicsit éretlenül, vagy túlpermetezetten, ami nem lesz jó hatással a vevőkre, Simedre és a Kertész Klubra sem.




Most, hogy is van ez a "zöld ember"?

A család létrehozása menüben lehet ilyet csinálni? Én még nem találtam meg - mivel nincs is - de az egyik csalás kód ezt is engedélyezi akárcsak az UFO embert. Mi nem szeretünk csalni, így hát "természetes úton" hozzuk létre őt. Ha sokat permetezed a növényeket az nem mindig használ nekik, akárcsak a Simednek. Próbáld csak ki! Permetezz sokat és akkor a Simed hirtelen átváltozik az úgynevezett "növény emberré". Akkor a szükségletei első ránézésre könnyen kordában tarthatóak. De nézzük meg jobban... Biztos ez? Nem. Három szükséglete van:
  1. Napsütés
  2. Öntözés
  3. Szeretet
A napsütés a legrosszabb, ugyan is nem egész nap süt a nap, és ha egyszer alacsonyan van ez a szükséglet akkor azt nehéz már feltornászni, mert jön este, felhők és még egyéb más. A "zöld Sim" más nembeli Sim nélkül is tud utódot létrehozni. méghozzá kihordás nélkül. Kattints rá a Simre és több funkció közül választhatsz, ahol megtalálod ezt is. Jöhet a kérdés: Az új gyermek milyen színű lesz? Ő is zöld, akárcsak az őt "létrehozó" Sim.




Alkalomhoz illő megjelenés

Simed létrehozásakor már a hidegebb időszakra is kiválaszthatsz új öltözéket neki, sőt még sapkát és kesztyűt is kaphat. Ha a sapkát ráadod akkor a jól beállított haja szétmenne? Nem. Erre is jól ügyeltek a fejlesztők, hisz most minden ruhaviselethez más-más hajformát adhatsz a Simednek. Tehát, ha a mindennapos viseletű ruhára te egy felzselézett hajat állítottál be neki, viszont a fürdő ruhához meg egy zselé nélkülit, akkor amikor átöltözik, már a haja is igazodik az új öltözékhez, majd pedig a fürdés után amikor visszaöltözöl a haját "újra bezselézi". Ez az funkció leginkább az alkalmi ruháknál jó, hisz általában amikor ilyen ruhát öltünk magunkra akkor mi is kicsit "többet adunk magunkra".


Irány a konyha, együnk valami finomat!

Ha már négy évszak van akkor illő, hogy lehessen kertészkedni és horgászni. Ezt nagyon jól megoldották a készítők, ugyan is most már az ételt nem csak venni lehet, hanem már otthon is lehet termelni, még halat is foghatunk a kerti tavunkban. Igen ám, de nem elég leszedni a gyümölcsöket vagy kifogni a halat, hanem el kell készítsük ehető formára. Az új kiegészítőben négy hagyományos ételt készíthetünk, és tizenkettő dzsúzt. Összesen tizenhat új ételt találhatunk a játékban. Ezek mindegyikére igaz, hogy táplálóak, még a gyümölcsök is, ha elég érettek.




Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás...

Most ez eddiginél még élvezetesebb a munka a Simed számára. Miért? A készítők gondoskodtak hat új szakmáról, hogy még élethűbb legyen ezáltal is a játék. Célszerű akár a valóságban, akár a korábbi munka helyre is frissen, kipihenten menni, ha elfogytak a szabadságok. Ez sajnos nem mindig jön össze, de most már nem muszáj "kávéval mérgezni" Simünket, hanem ihat ezentúl már egészséges energia italt is. Ne feledd, hogy az időjárás is kihat Simed életkedvére és ez befolyásolhatja a munkahelyi teljesítményét. Munka után pedig ne feledd el a megérdemelt kikapcsolódást a családdal, barátokkal, vagy egyedül. Használd ki az időt az évszaknak megfelelően!

The Sims™ 2 Jó utat!

Ragadd ki simjeidet az unalmas hétköznapokból, és vidd el őket egy utazásra. Három egzotikus helyszín közül választhatsz.
Befizethetnek egy luxuslakosztályra a nyugalmas trópusi szigeteken, vagy kempingezhetnek a hegyek között. Elutazhatnak a Távol-Keletre, hogy felfedezzék az ottani kultúrákat. Simjeid nagyon jól fogják érezni magukat - ezt segíti majd a sok új tevékenység is, amitől simjeid 10 évvel fiatalabbnak érezhetik magukat.


Utazás 3 csodálatos helyre
Mindegyik helyszín egy magávalragadó tájon fekszik, ahol különleges emberekkel találkozhatsz, különféle dolgokat tanulhatsz. Próbáld ki a helyi konyhát, nézz meg néhány kulturális központot, és nézd, hogyan fedezik föl simjeid az új területeket!

Küldd simedet kirándulni!
Üveg aljú hajókon kalandos körutakat tehetnek simjeid, miközben új arcokat ismernek meg. Egy biztos: Simed nem fog unatkozni!

Szerezz be különleges emlékeket!
Különleges helyeken különleges boltban különleges ajándékot vásárolhat simed, amit emlékként őrizhet. De ha simed spórolós, akár a parton, a homokban is kereshet különlegességeket!

Szállj meg szállodákban!
A gazdagabb simek elmehetnek egy csodálatos luxusszállodába, ahol elkényeztetik őket, élvezhetik a szobaszerviz kényelmét. De ha simednek nincs a bőre alatt is pénz, egy barátságos kis panzió is megteszi, a lényeg, hogy simed jól érezze magát!

The Sims™ 2 Szabadidő

Simjeid újra felfedezhetik a szabadidő örömeit. Ébreszd fel simjeid igazi szenvedélyeit, hogy felfedezhessék a legtesthezállóbb szórakozást maguknak. Egy délutáni foci a családdal, balettozás a nagy tükrök előtt, vagy egy jó kocsikázás a haverokkal, simjeidnek most még több módjuk van, hogy fejlesszék kézségeiket és kiépítsenek tartós barátságokat, ezzel széppé és sikeresebbé téve életüket. Új mesterségek és számtalan új tárgy várja a simeket, mehet fazekasnak vagy akár ruhatervezőnek. Tedd simjeidet még egyedülállóbbakká, fedezzenek fel életükben újabb célokat, újabb törekvéseket. Rejtett jutalmakat szabadíthatsz fel azáltal, hogy elsajátítod a különféle játékok trükkjeit, vagy előlépsz a karrieredben. Tárj fel minél több hobbit, ami gyökeresen megvaltoztatja simjeid életét.

FŐBB JELLEMZŐK

Új érdeklődési területek

Fedezz fel új érdeklődési területeket simjeid számára a sportoktól a tudományokig és a kézművességig. Mostantól többek között kosárlabdával, focival, autó-felújítással és balettel tölthetik idejüket az erre kedvet érző simek, de akár földönkívüli élet után is kutathatnak!


Új életcélok

A hobbik olyan jutalmakhoz juttathatják simedet, amelyek életük végéig elkísérik őket: ahogy tökélyre csiszolják a tudásukat az egyes területeken, új életcélokat tehetnek elérhetővé, jutalmakat kaphatnak és titkos helyszíneket fedezhetnek fel.


Versenyezz Simjeiddel!

Ha simjeid szert tettek némi mesterségbeli tudásra, eladhatják alkotásaikat, de akár össze is mérhetik erejüket társaikkal tánc-, főző- és videojáték-versenyeken.


Új csoportos tevékenységek

Az új csoportos tevékenységek remek lehetőséget nyújtanak a családdal és a barátokkal való együttlétre. Még a gyerekek és a tipegők sem fognak unatkozni!


Izgalmas kalandok tömkelege vár!
A hobbik számos váratlan pillanatot tartogathatnak, különösen akkor, ha simed nem túl gyakorlott az adott területen. Újonc simeddel előfordulhat, hogy egyszemű mackót hímez, kacska kerámiát varázsol a kézműveskorongra vagy mérges szömörcéből köt csokrot a kirándulás alatt – izgalmas kalandok egész tömkelege várja!

The Sims™ 2 Nagyvárosi Élet

Simjeid beköltöznek egy vadonatúj lakásba - az életük gyökeresen megváltozik. Csupa kaland, móka és drámai pillanat várja őket. Ez simed minden álma, a tökéletes lakás tágas padlással, teaforraló a szobában, hálószoba franciaággyal, vagy egy száz szobás lakás, hogy a barátok is mindig "kéznél legyenek". Első találkozás az új szomszédokkal, újabb baráti szálak kialakulása, vagy épp az örök harag kezdete, barátkozz össze a főbérlővel, lehet, hogy a lakbér is csökkenni fog. Mindeközben simed kialakíthatja karrierjét vagy szerelmi életét, olyan barátokat szerezhet, akik miden bajban simed mellett állnak.

Ülj be a helyi kávézóba, vagy nézz be a szomszédos vígszínházba, ha simed elég keménynek érzi magát, az utca break dancer-eitől is tanulhat egy-két lépést. Bármilyen életformát is választasz simed számára, az élet nem lesz fenékig tejfel, bárki kifoghat egy kleptomániás szobatársat a zajos szomszédok mellett, akik a tolakodó és minden-lében-kanál háztulajdonost amúgy sem szeretik. De ez is az élet része! Költöztesd simedet az unalmas külvárosból be a belvárosba, hogy élményekkel teli öregedjen meg, és legyen mit mesélni az unokáknak.

The Sims™ 2

A The Sims™ megváltoztatta az új évezred játékainak arculatát és gyorsan minden idõk elsõ számú PC játékává vált. A The Sims™ legújabb nemzedéké- ben, a The Sims™ 2-ben a játékosok Simjeiket egy egész életen végigkísérhetik - immár MAGYAR nyelven is!


Minden döntés fontos és drámai változásokat hozhat egy Sim életében. Élethûbb Simek, vadonatúj játékmenet és egy szenzációs újítás, a nemzedékeken át örökíthetõ gének bevezetése varázsolja a programot még elevenebb, még frissebb és még nagyobb mélységeket feltáró játékélménnyé. Mindezt egy csodálatosan életszerû 3-D világon keresztül tapasztalhatod meg. Fedezd fel a Simek sorsának õrült, kiszámíthatatlan útvesztõjét a The Sims™ 2-ben.

A szimuláció új nemzedéke - nemzedékszimuláció

A különbözõ általad létrehozott vagy szüleiktõl örökölt személyiségû Simek döntéseid és befolyásod alapján egyedi utakat járhatnak be. Felnõtté válásuk során olyan emlékekkel lesznek gazdagabbak, amelyek megformálják lényüket, meghatározzák lehetõségeiket és viselkedésüket. Jelentõségteljes, mégis mulatságos élmény végigkísérni a Simeket az „élet nagy pillanatain”. Képesek lesznek a játékosok adott idõn belül átvezetni a Simeket az olyan fontos eseményeken, mint az elsõ lépések, az elsõ szerelem vagy a leánykérés?


Simek új nemzedéke

A The Sims™ 2 Simjei intelligensebbek, éberebbek és jobban reagálnak környezetükre, valamint társaik közeledésére. A Simek valósággal életre kelnek, ahogyan hangulatukat és érzelmeiket kifejezik, mozgásuk dinamikusabb és arckifejezéseik megdöbbentõen hitelesek. Bonyolult kapcsolatokat alakítanak ki, és képesek megkülönböztetni a családtagokat a barátoktól, a plátói szerelmet és a romantikus kapcsolatot. A The Sims™ 2 olyan örökíthetõ génekkel dolgozik, amelyek segítségével nemcsak fizikai, hanem személyiségbeli tulajdonságok is öröklõdnek. A Simek külsõben és viselkedésben egyaránt emlékeztetnek õseikre. Az élethez hasonlóan a Simek az idõ múlásával együtt változnak. Nemcsak öregebbek lesznek, a lusta Simek elhíznak, a rendszeresen edzõ Simek izmosodnak.


A 3D új nemzedéke

Vadonatúj 3D motor varázsolja a The Sims™ 2 világát még dinamikusabbá, még életszerûbbé. Nagyíts ki olyan részleteket, mint a kaja a hûtõben, vagy egy-egy grimasz a Simek arcán.


A testre szabhatóság új nemzedéke

A megújult „Create A Sim” segítségével arcvonások, frizurák és öltözékek használatával egyedi összeállítású Simeket hozhatsz létre. Könnyebb a játékosok által készített tartalom elkészítése és beillesztése is, végtelen testreszabási lehetõséget teremtve. A The Sims™ 2 –ben a játékosok megteremthetik álmaik otthonát kívül és belül egyaránt. Építhetsz emelkedõre, kialakíthatsz erkélyt és padlásszobát, egészen három emelet magasságig. Tárgyak százaival és ezek új átalakítási lehetõségeivel fedezheted fel a benned szunnyadó lakberendezõt.